Het goede franse leven

La Rive Bleue

Even voorstellen                                                                            Vakantievilla aan het water

Bonjour,

Al vele jaren brachten we onze vakantie door in Zuidwest Frankrijk. Met name het departement “Lot” sprak ons bijzonder aan. Hier kwamen we echt tot rust. Vooral de natuur, de centrale ligging, de vriendelijke mensen, het aangename klimaat en de grote vissen (onze hobby), maakte dit tot ons favoriete vakantiegebied. Aan de mooie rivier de Lot, die door de prachtige vallei langs de pittoreske dorpjes kronkelt, hebben we ons hart verloren. Het beviel ons hier zo goed dat we regelmatig droomden over een eigen huisje.

 

De zoektocht begon en nam serieuze vormen aan in 2005. Dat viel niet mee aangezien we het liefst een huis wilden met eigen grond direct grenzend aan het water. Echter na vele makelaars en tientallen huizen te hebben bezocht viel ons oog op deze vrijstaande villa aan de rivier.

  Salut, a votre santé

Het was liefde op het eerste gezicht. Het huis stond leeg maar stond niet te koop. Na informeren bij de plaatselijke makelaar en enkele telefoontjes later waren de bewoners uiteindelijk bereid om het aan ons te verkopen. 5 Maanden later was het droomhuis van ons!

 

Ons enthousiasme willen wij graag met u delen en verhuren daarom de villa in de tijd dat wij er niet aanwezig kunnen zijn. Van de huurders verwachten we dat ze gepast met onze spulletjes omgaan en de buurt met hun bewoners zullen respecteren.  Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Beaucoup de plaisir, 

Peter en Yvonne Fonhof