Tekstvak: Ons verhaal, 
na vele jaren zoeken zijn wij er uiteindelijk toch in geslaagd om ons droomhuisje in Frankrijk te kopen. Ondanks onze “bescheiden” eisen, (betaalbaar, mooie omgeving, fijn (leef)klimaat en binnen een dag te rijden), was het niet makkelijk. Het aanbod van huizen is groot, maar de omschrijvingen en foto’s zijn vaak misleidend. Indien men echt geďnteresseerd is ontkomt men er vaak niet aan om ter plaatste te gaan kijken. Dit kost veel tijd en geld.
Tekstvak: Het departement “de Lot” in de Midi Pyreneeën wordt ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. Uitgestrekte bossen en rotspartijen afgewisseld met wijngaarden en zonnebloemvelden. In de vallei stroomt de schitterende rivier de Lot door prachtige natuur en langs allerlei pittoreske plaatsjes. Het gebied de Lot heeft vele gezichten. Hier vindt u geen massatoerisme en zijn de mensen nog vriendelijk en gastvrij.  Het landklimaat is gemiddeld 5 graden warmer dan in Nederland en kenmerkt zich door het lange aangename voor- en najaar. Het is op deze plek dat wij ons hartje verloren.  
Tekstvak: In het schitterende gebied hebben wij contact gelegd met meerdere Franse makelaars (immobilier). Hun huizenaanbod is gevarieerd en in elke prijsklasse.  
Tekstvak: Wat kunnen wij voor uw betekenen? 
Tekstvak: Aangezien wij maandelijks naar dit gebied gaan is het voor ons relatief eenvoudig om informatie van het door u gekozen object aan u door te geven. Wij maken voor u een informatie map met daarin alle belangrijke gegevens.  Deze verstrekken wij u voor een schappelijk bedrag. 
Tekstvak: Uw droomhuis gevonden!

 

 

 

E-mail voor contact:

Fonhof@xmsnet.nl

Ovale toelichting: Prima Job
PF_Mobilier

Leusden

Voorbeeld van Website:

Www.hetgoedefranseleven.nl

Ook is het mogelijk om zoekopdrachten bij ons te plaatsen.