Het goede franse leven

La Rive Bleue

Informatie                                                                                     Vakantievilla aan het water

Het huis is zeer luxe ingericht en is geschikt voor maximaal 8 personen. De gezellige woonkamer heeft een groot balkon met prachtig uitzicht over rivier de Lot. De grote leefkeuken beschikt over alle denkbare apparatuur zoals koelkast met vriesdeel, vaatwasser, gasfornuis en combimagnetron. In de bijkeuken bevinden zich een wasmachine en droger. De woning heeft 4 slaapkamers waarvan 2 met luxe badkamers en-suite. In het souterrain staan o.a. een voetbaltafel en 2 fietsen en zijn er diverse spelattributen aanwezig.

 

Vanuit de keuken kan men via openslaande deuren het overdekte terras betreden. Op dit terras staat een tuinset waar men in de ochtend heerlijk kan ontbijten. In de achtertuin is er een zwembad met kinderalarm en bevindt er zich rond het zwembad een groot zonneterras met ligbedden en parasol.

Achter het zwembad is een speelveldje met genoeg ruimte om te voetballen of bijvoorbeeld te badmintonnen. Tevens is er voor de kleinere kids een speeltoestel met schommel en glijbaan en een zandbak.

 

Bij de woning hoort ook een groot stuk grond dat aan de rivier grenst. Om dit te bereiken dient men een smal landweggetje over te steken. Het terrein is helemaal beschut en alleen voor privégebruik beschikbaar. Op het stuk grond bevinden zich een picknicktafel en een BBQ. Tevens staat er een loungeset waarvandaan men, met een glaasje wijn in de hand, lekker kan genieten van de mooie avondzon.

 

Via de twee vlonders kan men met één van de vier kano’s de prachtige omgeving van de Lot gaan verkennen. Men komt langs blauwe waterbronnen en stukjes natuur die anders niet te bereiken zijn.

Of men kan de vlonders gaan gebruiken om vanaf te vissen. Het gebruik van een visbootje is bij de huurprijs inbegrepen.