Het goede franse leven

La Rive Bleue

Veel zorg hebben wij besteed aan de aan-kleding en inrichting van het huis en tuin. Het huis is van alle gemakken voorzien. 

De villa heeft 4 slaapkamers, waarvan één met hemelbed en één met groot boxspringmatras. Deze twee slaapkamers hebben ieder een badkamer en-suite met wastafel(s), toilet, (inloop)douche en bad (1x). De overige 2 kamers hebben of losse bedden of een stapelbed.

Het dorpje Touzac heeft een gezellig eetcafeetje waar men lekker kan eten en/of een wijntje/koffie kan drinken.  Met de kano’s kan men prachtige tochten door een ongerept stukje natuur maken. Vissen (karper) vanuit een tentje in de tuin is mogelijk (nachtviszone) . De mooie natuur, gezellige dorpjes, brocante marktjes, kastelen, grotten, roofvogelshow, zwemmen, fietsen, wandelen, golfen, paardrijden, toeren, lekkere (betaalbare) restaurants, wijnproef routes, lieve mensen en een heerlijk klimaat zorgen er voor dat er voor iedereen altijd wel wat te doen en te beleven is.

De woonkeuken is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur.    

Omgeving en bezienswaardigheden

De vakantievilla heeft een gezellige woonkamer met sat. TV met Nederlandse zenders en DVD-speler met diverse Nederlandstalige(kinder)films.

Fotogalerij                                                                                 Vakantievilla aan het water

In de achtertuin bevindt zich het privé zwembad en diverse terrassen met ligbedden. Tevens is er een kinderspeelplaats met klimrek, glijbaan, schommel en zandbak.

· Meer details...

In deze tuin staan een Loungeset, BBQ en picknick tafel. Vanaf dit stukje grond heeft men toegang tot de visstekken, vlonders, visbootje en kano’s.

De voortuin grenst aan rivier de Lot.